Peulenstraat 139

Peulenstraat 139

HARDINXVELD-GIESSENDAM

verkocht

Ook uw woning succesvol verkopen? Neem dan contactmet ons op

Gratis waardebepaling

Omschrijving

Als ware blikvanger staat dit prominente en in ere herstelde pand in de Peulenstraat. Dit prachtige woon-/bedrijfspand stamt uit 1898 en beschikt over geaccentueerd metsel- en voegwerk, (knipvoeg), gelaagd glas, glas-in-lood raampartijen en markiezen. Het geheel wordt omzoomd door siersmeed hekwerk net als het dakterras. Letterlijk en figuurlijk een PLAATJE. En dan hebben we het nog niet over de inhoud van 517 m³ en de mogelijkheden gehad. Kortom maak voor een bezichtiging in je agenda een gaatje!

Begane grond: Ontvangsthal met deur naar L-vormige gang. Vanuit deze ruimte is er toegang tot (de voormalige) winkelruimte, het toilet, het souterrain en de verdieping. Ook zijn de slaapkamer en de badkamer op dit niveau te vinden alsmede het dakterras. Vanaf hier is het heerlijk genieten van het ondergaande zonnetje.

1e Verdieping: Deze verdieping is een grote ruimte, met raampartijen aan de voorzijde v.v. gelaagd glas en glas-in-lood venster. De originele schuiframen zijn behouden gebleven en ook in ere hersteld. Ook de balken/spanten zijn niet ontkomen aan een grote opknapbeurt en zijn sfeerbepalend voor de verdieping. Door de ronde ramen aan de achterzijde kun je mooi uitkijken.

Souterrain: Het onderhuis is verdeeld in 3 verschillende vertrekken. Onderaan de trap is een ruimte waarin vaste kastruimte is gecreëerd. Vanuit hier is de klus en opslagruimte met keukenblok te bereiken. Verder is er nog de wasruimte en het toilet te vinden.

Buiten: De tuin is aangelegd met sierstraatwerk, plantenborders en terrassen en te bereiken via de poort met doorgang naast het statige pand.

Locatie: Dit fraaie object is super centraal, en op een mooie 'zicht locatie', gesitueerd. Het gezondheidscentrum, winkels, OV-verbindingen, uitvalswegen richting de A15 liggen op loopafstand of enkele autominuten.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Status
verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
1898

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
168 m²

Winkelruimte

Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Oppervlakte
154 m²
In units vanaf
154 m²
Verkoopvloer oppervlakte
29 m²
Verdiepingen
3
Frontbreedte
536
Welstandsklasse type
A2

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum

Foto's

Locatie

Meer informatie?