Wel te koop, niet op Funda

Welkom op ons platform “Wel te koop, niet op Funda”

“Zijn er nog woningen te koop die niet op Funda staan?” Deze vraag krijgen wij regelmatig te horen. Niet alle verkopers hebben de behoefte om de verkoop van hun woning groots onder de aandacht te brengen met o.a. een vermelding op Funda en/of een bord “te koop” in hun tuin. Er zijn hiervoor verschillende redenen te bedenken maar een veel voorkomende reden hiervoor is dat de oplevering van een (nieuwbouw)woning nog langere tijd op zich laat wachten. De woningen van deze verkopers vind je niet op Funda. Maar waarom wachten met kopen als deze woning wel uw/jouw droomhuis is? Onderstaand tref je een overzicht van woningen uit ons aanbod welke wel te koop zijn, maar nog niet op Funda staan. We noemen dit ook wel “stille verkoop”. Pak jij jouw kans?

Interesse om te verkopen?

Spreekt deze vorm van verkoop jou ook aan? Neem dan contact met ons op en we gaan samen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Contact

Interesse om te kopen?

Natuurlijk is het belangrijk om goede afspraken te maken met de verkoper van jouw droomhuis. Deze unieke situatie vraagt in dit geval altijd om een persoonlijke aanpak. Heb je interesse in één van de woningen op deze pagina? Neem dan contact op met ons kantoor. Je ontvangt dan de verkoopbrochure en de makelaar vertelt je alles over dit aanbod. Als hieruit blijkt dat dit aanbod bij jouw wensen en mogelijkheden aansluit, is het uiteraard mogelijk om de woning te komen bekijken.

Natuurlijk is het belangrijk om goede afspraken te maken met de verkoper van jouw droomhuis. Deze unieke situatie vraagt in dit geval altijd om een persoonlijke aanpak. Heb je interesse in één van onderstaande woningen? Neem dan contact op met ons kantoor. Je ontvangt dan de verkoopbrochure en de makelaar vertelt je alles over dit aanbod. Als hieruit blijkt dat dit aanbod bij jouw wensen en mogelijkheden aansluit, is het uiteraard mogelijk om de woning te komen bekijken.

Spreekt deze vorm van verkoop jou ook aan? Neem dan contact met ons op en we gaan samen kijken wat de mogelijkheden zijn.