Financiering

Eindelijk is het dan zover: na lang zoeken heeft u het huis van uw dromen gevonden. Minstens zo belangrijk is het vinden van de juiste hypotheek. Hypotheken verschillen in rente die u moet betalen en in de manier van aflossing. Persoonlijke wensen spelen bij uw keuze een essentiële rol. Een hypotheek moet immers passen bij uw inkomen, levenswijze, toekomstverwachting en gezinssamenstelling.

Wat kan ik maximaal lenen en is dit wel verstandig? Verdien ik genoeg om dit huis te kunnen betalen? Kan ik een werkgeversverklaring krijgen? Welke hypotheekvormen zijn er? Hoe zat dat met overdrachtsbelasting?
Deze en overige vragen stelt u zich ongetwijfeld in uw zoektocht naar een nieuwe woning. Het is daarom belangrijk om vóór dat u op zoek gaat naar een woning eerst uw financiële mogelijkheden te onderzoeken.

Het is daarom belangrijk een oriënterend bezoek te brengen aan een hypotheekadviseur. Alblasserwaard Makelaars & Taxateurs heeft intensief contact met verschillende banken en onafhankelijke hypotheekadviseurs en brengt u graag in contact met de adviseur die bij u past.  Dan krijgt u algemene informatie over hypotheken en de adviseur kan alvast voor u uitrekenen welke hypotheekvormen in uw geval mogelijk zijn, wat uw maximale hypotheek is en wat daarbij de maandlasten zijn.

Meer informatie?