Ons bedrijf

Kantoren
Alblasserwaard is als geen ander thuis in de regio Alblasserwaard. Of het nu gaat om het verkopen, aankopen of taxeren van uw huis of bedrijfspand, ons enthousiaste team staat voor u klaar. U vindt onze kantoren op zichtlocaties in het centrum van Sliedrecht en Hardinxveld-Giessendam. Daarnaast hebben wij een raampresentatie in Giessenburg.

Als full-service makelaar vinden wij persoonlijk contact belangrijk. Bij verkopen, aankopen of taxeren heeft u te maken met dezelfde makelaar/taxateur die volledig van uw persoonlijke situatie op de hoogte is.

Motto
Door het weglaten van franje en het geven van maximale aandacht weet u vooraf waar u aan toe bent en wanneer u een bepaalde actie of reactie mag verwachten. Een professionele maar persoonlijke en ongedwongen manier van zaken doen, dat is ons motto.

Werkgebied
Alblasserwaard is actief in de hele regio Alblasserwaard en aangrenzende gemeenten. Globaal is dit aan te geven met het gebied vanaf Alblasserdam tot Leerdam en van Lexmond tot Werkendam alsmede de Drechtsteden (Dordrecht, Papendrecht, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Alblasserdam, Sliedrecht en Hardinxveld-Giessendam).

Alblasserwaard Makelaars kent dit gebied als geen ander.
Het gebied is centraal gelegen en biedt  een uitstekende bereikbaarheid vanuit alle windrichtingen.

Meer informatie?