Zwaluwpad
Zwaluwpad
Zwaluwpad
Zwaluwpad
Zwaluwpad
Zwaluwpad
Zwaluwpad
Zwaluwpad
Zwaluwpad
Zwaluwpad
Zwaluwpad

Zwaluwpad

Hardinxveld-Giessendam

€ 555.000,- tot € 560.000,-

Interesse?

Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op

Omschrijving

Bouw gestart in januari 2024.

Nabij De Blauwe Zoom in Hardinxveld-Giessendam worden 16 woningen en 6 huurappartementen onder de naam ‘Zwaluwpad’ gerealiseerd. De woningen liggen, aan het einde van een rustige straat aan het water. Een prettige woonomgeving omgeving voor een breed publiek.
Bovendien zijn de scholen, een kinderdagverblijf en het treinstation dichtbij!
In de ontwikkeling is veel aandacht besteed om een aantrekkelijk en duurzaam woongebied te creëren, omringt door water en groen. Met de verschillende woningtypes die stuk voor stuk energiezuinig en toekomstbestendig zijn, hebben wij een gevarieerd aanbod en is er voor ieder wat wils.’

TYPE SVALAN
Levensloopwoning is voor nu én later! Met een ruime badkamer, slaapkamer en wasruimte op de begane grond, bent u van alle gemakken voorzien.
Parkeren doet u op eigen terrein en u beschikt over een berging. Bovendien is er mogelijkheid tot het creëren van extra slaapkamers, een werkkamer of atelier op de eerste verdieping.

De levensloopwoningen hebben een gebruiksoppervlakte van ca. 117 m2. De woningen zijn ca. 8 meter breed. De percelen zijn ca. 137 m2 met een berging en een unieke buitenruimte aan het water. De woningen zijn gasloos en standaard voorzien van warmtepomp, zonnepanelen en comfortabele vloerverwarming. Inclusief sanitair en tegelwerk, exclusief keuken.

Het is mogelijk om binnen het project Zwaluwpad uw woning aan te passen naar uw woonwensen. Indelingswijzigingen en/of uitbreidingen behoren tot de opties. Volop mogelijkheden om van het huis uw ‘thuis’ te maken.

De rijwoningen en tweekappers in dit project zijn inmiddels verkocht.

Heeft u interesse in een van deze woningen? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met de makelaar of neem een kijkje op de projectwebsite www.wonenaanhetzwaluwpad.nl
Lees meer

Meer informatie?