De Nieuwe Dam
De Nieuwe Dam
De Nieuwe Dam
De Nieuwe Dam
De Nieuwe Dam
De Nieuwe Dam
De Nieuwe Dam
De Nieuwe Dam
De Nieuwe Dam
De Nieuwe Dam
De Nieuwe Dam
De Nieuwe Dam
De Nieuwe Dam
De Nieuwe Dam
De Nieuwe Dam

De Nieuwe Dam

Hardinxveld-Giessendam

€ 380.000,- tot € 650.000,-

Interesse?

Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op

Omschrijving

NU IN DE VERKOOP!

HET PROJECT
De Nieuwe Dam, een stijlvol woongebouw midden in het gezellige centrum van Hardinxveld-Giessendam. Hier komen vijftig fijne appartementen waar u straks heel comfortabel woont op een vertrouwde plek in het dorp.

Kiest u voor een heerlijk appartement aan de straatkant of kijkt u liever uit over de Giessen? De ruime appartementen, variërend van 85 m2 tot maar liefst 125 m2, zijn uitgerust met een fijn balkon en prettige slaapkamers. De woningen aan de zijde van De Giessen op de begane grond beschikken over een extra groot terras van ruim 40m2. Op de bovenste verdieping vindt u 8 riante penthouses met extra slaapkamers en heerlijke buitenruimtes.

De Nieuwe Dam verdeelt haar appartementen over vier woonlagen. De entree in het midden van het gebouw is chique, ruim en licht én luxe aangekleed. Een vide zorgt voor de optische verbinding tussen alle verdiepingen. Vanuit dit centrale punt kun je links en rechts richting de appartementen. De sfeervolle aankleding van de gemeenschappelijke ruimte geeft echt een gevoel van luxe. De ingang van elk appartement wordt gemarkeerd door een stijlvol houten element.

Alle appartementen beschikken over een vaste parkeerplek en een buitenberging in de besloten kelder. Wie één van de penthouses betrekt, heeft recht op twee eigen parkeerplaatsen. Voor bezoek is er parkeergelegenheid voor de deur.

Bent u benieuwd naar de woningen in De Nieuwe Dam? Via de projectwebsite www.denieuwedam.nu kunt u de verschillende appartementen bekijken in de woningselector.

DUURZAAMHEID
De Nieuwe Dam staat synoniem voor zorgeloos en comfortabel wonen in een appartement dat klaar is voor de toekomst. Dit begint bij de ideale locatie, waardoor u het gemak ervaart van boodschappen op loopafstand. Wandelen door het dorp wordt vast snel uw dagelijkse rondje. Daarnaast geniet u door het gebruik van hoogwaardige materialen en energiezuinige installaties van een hoog wooncomfort en een lage energierekening.

De appartementen in De Nieuwe Dam zijn volledig gasloos, beschikken over een warmtepomp, een warmteterugwinsysteem en uitstekende isolatie. U kunt genieten van vloerverwarming in de hele woning. Dit is energiezuinig, comfortabel, ruimtebesparend en ook mooier. De warmtepomp is samen met de vloerverwarming bovendien te gebruiken als koeling wanneer de buitentemperatuur oploopt. Een aanzienlijke verhoging van het wooncomfort.
Een fijn vooruitzicht!

Vanaf januari 2021 zijn de energieprestatie eisen (EPC) aangescherpt onder een de noemer Bijna Energie Neutrale Gebouwen (BENG). Uiteraard voldoet De Nieuwe Dam aan deze eisen en wordt uw appartement voorzien van hoogisolerende beglazing, goede kierdichting, hoogwaardige isolatie, een balansventilatiesysteem en een modern warmtepompsysteem. Dat woont voortreffelijk!

VERKOOP
De verkoop is gestart. Via de website www.denieuwedam.nu is alle informatie over het project beschikbaar, zoals de definitieve verkoopprijzen, de brochure en verkooptekeningen.
Heeft u interesse in één van de appartementen, dan vernemen wij dat uiteraard graag van u!
Lees meer

Bouwtypes

D

B

E

C

B"

A

Meer informatie?