Mijn favorieten

Onze medewerkers

Alblasserwaard Makelaars en Taxateurs

Odar Alblas
Odar Alblas
Eigenaar - Register makelaar & taxateur
"Nog steeds zo enthousiast en creatief als bij de start van de onderneming in 2001. Het sluiten van deals, ongedwongen adviseren, het koppelen van netwerken en het oplossen van ingewikkelde vraagstukken zijn mijn lust en mijn leven. Ik geniet iedere dag van ons prachtige werkgebied, ons enthousiaste team en de blije verkopers en kopers."
Ina den Breejen
Ina den Breejen
Makelaar
"Naast mijn makelaarstaken ben ik bezig met het restylen van woningen. Dit kan variëren van het sauzen van de wanden tot een complete inrichting, die aansluit bij de huidige woontrends. Uiteraard is de voldoening, als de woning daadwerkelijk verkocht wordt, dan extra groot."
Pieter-Jan Mak
Pieter-Jan Mak
Register makelaar & taxateur
"In mijn vak vind ik geloofwaardigheid en wederzijds vertrouwen belangrijke factoren. Geen enkele opdrachtgever is hetzelfde en alle huizen zijn verschillend. Het geeft altijd weer voldoening als het gelukt is om de juiste match tot stand te brengen."
Martijn Versteeg
Martijn Versteeg
Nieuwbouwspecialist
"Ik houd mij bezig met het adviseren van projectontwikkelaars met als een einddoel een optimale match tussen het betreffende project en de markt. Daarnaast begeleid ik de kopers gedurende het traject van oriëntatie tot realisatie. In mijn werk heb ik contact met mensen in verschillende fasen van hun leven."
Harold van den Bosch
Harold van den Bosch
Junior makelaar
Als junior makelaar verkoop ik bestaande woningen in de regio. Het contact met verschillende soorten klanten spreekt mij zeer aan. Mijn doel is om u als klant zo goed mogelijk van dienst te zijn en u te begeleiden bij de aankoop van uw woning!
Eline Cluistra
Eline Cluistra
Junior makelaar & Nieuwbouw specialist
Esmiralda de Bruin
Esmiralda de Bruin
Commercieel medewerkster
"Ik voel me nauw betrokken bij de transacties, die via ons kantoor worden afgesloten. Dit komt doordat ik betrokken ben bij het totale proces. Vanaf het eerste contact, het samenstellen van de brochure tot het opstellen van de koopakte."
Barbera Furster
Barbera Furster
Commercieel medewerkster
"Met veel plezier en enthousiasme sta ik u te woord. Op ons kantoor in Sliedrecht verzorg ik de ins-and-outs in de binnendienst. Het meeste plezier in mijn werk beleef ik aan het contact met de klant. Iedere klant en iedere dag is weer anders!"
Caroline van Leeuwen
Caroline van Leeuwen
Commercieel medewerkster
Willemijn Kroon
Willemijn Kroon
Commercieel medewerkster
"Mijn taken bestaan o.a. uit het uitwerken van woningpresentaties, opstellen van huur-en verkoopovereenkomsten en afspraken inplannen. Samen met ons enthousiaste team zal ik u vol passie van dienst zijn. Mocht u naar ons kantoor bellen, dan is de kans groot dat u mij aan de telefoon krijgt. Ik help u dan graag verder."