Hakgriend bedrijfunits
Hakgriend bedrijfunits
Hakgriend bedrijfunits
Hakgriend bedrijfunits
Hakgriend bedrijfunits
Hakgriend bedrijfunits
Hakgriend bedrijfunits

Hakgriend bedrijfunits

HARDINXVELD-GIESSENDAM

verkocht

Ook uw woning succesvol verkopen? Neem dan contactmet ons op

Gratis waardebepaling

Omschrijving

Aan de Hakgriend in Hardinxveld-Giessendam wordt op bedrijventerrein Nieuweweg het representatieve, ruim opgezette bedrijfsverzamelgebouw ‘de Griendwerker’ ontwikkeld. Het nieuwbouwproject bestaat uit 19 bedrijfsunits. De units zijn gesitueerd in een U-vorm, met daartussen een bijzonder ruim terrein voor parkeren en manoeuvreren. De bedrijfsunits bestaan merendeels uit twee bouwlagen en variëren in oppervlakte. De units zijn uitermate geschikt voor opslag en/of lichte productie of assemblage op de begane grond, met kantoor en/of magazijn op de verdieping. Op de twee koppen van de bouwblokken worden 2 representatieve kantoor-/bedrijfsunits gerealiseerd, met moderne uitstraling en veel glaspuien in de gevels. In de twee hoeken achterin het complex zijn de grootste hallen van het verzamelgebouw gesitueerd.

Vereniging van Eigenaars
Het bedrijfsverzamelgebouw wordt gesplitst in appartementsrechten. Bij de splitsing wordt een Vereniging van Eigenaars opgericht. De vereniging is onder meer verantwoordelijk voor de opstalverzekering, het dagelijks onderhoud en een meerjaren onderhoudsplanning. De oprichting van de vereniging is in handen van een professionele vastgoedbeheerder. Bij levering van een bedrijfsunit wordt door kopers een bedrag van € 250,- gestort in de algemene reserve.    

Locatie
Bedrijfsverzamelgebouw ‘de Griendwerker’ wordt gerealiseerd op bedrijventerrein ‘Nieuweweg’, aan de Hakgriend, op een steenworp afstand van de op- en afritten van de rijksweg A15. Het project komt op het zogenaamde voormalige BAM-terrein aan de Hakgriend. Er zijn vergevorderde plannen om de Hakgriend door te trekken tot aan de Parallelweg, waardoor en nieuwe verbindingsweg ontstaat. Via de Hakgriend en de Nieuweweg is rijksweg A15 (Rotterdam – Nijmegen) binnen een enkele minuut bereikbaar. Knooppunt Gorinchem (A15 – A27) is bereikbaar in ca. 6 autominuten. Via het openbaar vervoer is de locatie via een busverbinding bereikbaar. Een bushalte ligt op loopafstand aan de Nieuweweg. Ook het treinstation ligt op loop-/fietsafstand.

* de afmetingen zijn circa maten en betreffen het bruto vloeroppervlak
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Status
verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
2021
In aanbouw
ja

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
3.839 m²

Bedrijfshal

Oppervlakte
116 m²
In units vanaf
116 m²
Vloerbelasting
1500
Prijs
175000

Kantoorruimte

Oppervlakte
56 m²
Prijs
175000
BTW belast
Ja
Verdiepingen
1

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein

Meer informatie?