Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Sliedrecht 3361 BZ

De Heeren van Merwe - Sliedrecht

3361 BZ Sliedrecht

Omschrijving

De Heeren van Merwe (in voorbereiding)

Aan de Rivierdijk in Sliedrecht ontwikkelt Adriaan van Erk 11 dijkwoningen. De woningen krijgen een statige uitstraling waardoor zij de locatie een nieuwe impuls geven.

De locatie bevindt zich nabij het historische centrum en op loopafstand van diverse voorzieningen zoals winkels, horeca en openbaar vervoer. Zo vaart u met de

...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Gebruiksoppervlakte 0 m² Inhoud 0 m³ Aantal kavels 11 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 3
Lees meer

Omschrijving

De Heeren van Merwe (in voorbereiding)

Aan de Rivierdijk in Sliedrecht ontwikkelt Adriaan van Erk 11 dijkwoningen. De woningen krijgen een statige uitstraling waardoor zij de locatie een nieuwe impuls geven.

De locatie bevindt zich nabij het historische centrum en op loopafstand van diverse voorzieningen zoals winkels, horeca en openbaar vervoer. Zo vaart u met de waterbus, die achter het plangebied aanmeert, in korte tijd naar Papendrecht, Dordrecht en Zwijndrecht.

De planning:

 • In september 2017 is er gestart met de sloop van de oude panden.
 • In december is de omgevingsvergunning aangevraagd om te kunnen bouwen. Wegens aanpassingen in het ontwerp is de behandeltermijn van de vergunning verlengd. De gewijzigde stukken zijn inmiddels ingediend bij de gemeente.
 • Nu het ontwerp van de woningen gereed is, kunnen wij ins volledig richten op de start van de verkoop. Hiervoor zullen wij nog enkele maanden nodig hebben. U kunt hierbij denken aan het gereed maken van verkooptekeningen, beeldmateriaal, brochure, prijslijst etc. Deze stukken zullen gelijktijdig met de start van de verkoop van de woningen worden gepubliceerd. Pas dan zal ook de prijsstelling van de woningen bekend worden. De start van de verkoop van de woningen gaat naar verwachting in het najaar van 2018 van start.
 • Vanaf april 2018 wordt het terrein bouwrijp gemaakt, dit duurt naar verwachting tot het najaar van 2018. Daarna kan, als aan alle voorwaarden is voldaan, begin 2019 gestart worden met de bouw.


Het woonprogramma betreft:

 • 6 rijwoningen, bestaande uit 3 woonlagen, souterrain en berging. De woningen krijgen een woonoppervlakte van ca. 155m2.
 • 2 twee-onder-één-kap woningen, bestaande uit 3 woonlagen, souterrain en berging. De woningen krijgen een woonoppervlakte van ca. 155m2
 • 2 twee-onder-één-kap woningen, bestaande uit 3 woonlagen. Terras met uitzicht op de Merwede. Garage en mogelijkheid tot parkeren op eigen terrein. De woningen krijgen een woonoppervlak van ca. 175m2.
 • 1 vrijstaande woning, bestaande uit 3 woonlagen. Terras met uitzicht op de Merwede. Garage en mogelijkheid tot parkeren op eigen terrein. De woning krijgt een woonoppervlak van ca. 180m2.


Alle woningen worden voorzien van een luxe keuken en badkamer en beschikken daarnaast over een royale tuin. In de optie sfeer zal het tevens mogelijk zijn om de woningen uit te breiden met een uitbouw, balkon en tuinkamer. Daarnaast bieden wij u diverse indelingsopties en mogelijkheden om uw woning volledig naar eigen wens af te bouwen.

Meld u nu aan als geïnteresseerde en wij houden u op de hoogte van verdere ontwikkelingen.

Overdracht Status Beschikbaar Indeling Gebruiksoppervlakte 0 m² Inhoud 0 m³ Aantal kavels 11 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 3

  Doorsturen

  Gebruik het onderstaande formulier om dit object door te sturen.
  Uw gegevens
  Gegevens ontvanger
  Opmerkingen

  Contact

  Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
  Persoonsgegevens
  Adresgegevens
  Contactgegevens
  Opmerkingen
  Privacy
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Persoonsgegevens

  Contactgegevens

  Privacy
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Nieuwbouw inschrijven

  Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

  Brochure

  Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

  Contact

  Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  Doorsturen

  Dit object wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.